تبلیغات
آموزش شیمی Chemistry Education - روش تهیه زرد کروم و نارنجی کروم
 
آموزش شیمی Chemistry Education
از شیمی بیاموزیم اکسید کردن بدی ها و احیا کردن خوبی ها را
                                                        
درباره وبلاگ

این وبلاگ در راستای قوانین دولت جمهوری اسلامی ایران و صرفا در زمینه آمورش شیمی فعالیت میکند .لینک موجود به معنی تایید محتوای آنها و دیدگاه مدیر سایت یا وبلاگ هانیست.
مدیر وبلاگ : ص ـ رجایی (کارشناس ارشد شیمی معدنی)
نظرسنجی
کدام قسمت از این وبلاگ مورد توجه شماست؟







صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

روش تهیه زرد کروم و نارنجی کروم

عنوان : روش تهیه زرد کروم و نارنجی کروم

هدف  : آشنایی با سنتز دو ماده معدنی

تئوری:

از ترکیبات کروم از جمله اکسید کروم سبز , زرد کروم و نارنجی کروم  در صنایع رنگ سازی استفاده می شود. این رنگدانه ها در رنگها و پلاستیکها کاربرد دارند. از جمله ویژگی های رنگدانه های کرومات سرب درخشندگی فام ، قدرت رنگ زنندگی و قدرت پوشانندگی بالا را می توان نام برد. 

 

 

جهت مشاهده متن کامل وارد ادامه مطلب شوید...

عنوان : روش تهیه زرد کروم و نارنجی کروم

هدف  : آشنایی با سنتز دو ماده معدنی

تئوری:

از ترکیبات کروم از جمله اکسید کروم سبز , زرد کروم و نارنجی کروم  در صنایع رنگ سازی استفاده می شود. این رنگدانه ها در رنگها و پلاستیکها کاربرد دارند. از جمله ویژگی های رنگدانه های کرومات سرب درخشندگی فام ، قدرت رنگ زنندگی و قدرت پوشانندگی بالا را می توان نام برد. 

روش کار :

روش تهیه زرد کروم ( PbCrO4 )
6.5 گرم استات سرب را وزن کرده در 50 میلی لیتر اب مقطر حل کنید سپس 1.5 گرم دی کرومات پتاسیم را با ان مخلوط نمایید. محصول را به مدت نیم ساعت در درجه حرارت 85 تا 90 درجه سانتیگراد در حمام اب قرار دهید. سپس ان را سرد و بعد صاف نمایید و رسوب بدست امده را در اتوکلاو در 100 درجه سانتیگراد خشک کنید.

 

 

روش تهیه نارنجی کروم ( PbCrO4.PbO )
6.5 گرم استات سرب را در 60 میلی لیتر اب مقطر حل کنید. 1.5 گرم دی کرومات پتاسیم به محلول استات سرب اضافه کنید در هنگام جوشیدن 19 میلی لیتر محلول سود 4 نرمال به ان اضافه کنید. سپس محصول را به مدت 20 دقیقه در درجه حرارت 90 درجه سانتیگراد قرار داده و سپس ان را صاف کرده و  خشک کنید.

 

 

منابع و مآخذ:

http://chemistery-erfan.persianblog.ir/

 





نوع مطلب : آموزش شیمی، آزمایشگاه، 
برچسب ها :